Mini-pannekaker med gravet reinsdyr

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Mini-pannekaker med gravet reinsdyr er den perfekte forrett, eller kan serveres som en smårett på tapasbordet. Toppet med soppkrem, rødløk og timian. Gravingen gjør kjøttet mørere og gir en mer karakteristisk smak.

Ingredienser

porsjoner

Gravet reinsdyrfilet:

  • 250 g ytrefilet av reinsdyr eller flatbiff
  • 25 g salt
  • 25 g sukker
  • 2 stilker frisk rosmarin
  • 0,25 dl akevitt (kan sløyfes)

Soppkrem:

  • 75 g sopp
  • 1 ss smør
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss bladpersille
  • 1 beger snøfrisk naturell (à 125 g)
  • 2 ss lettrømme

Mini-pannekaker:

  • 1 stk. egg
  • 1 dl melk
  • 1,25 dl byggmel
  • 0,5 ts natron
  • 0,25 ts salt
  • 25 g smør
  • 1 ss smør til steking

Tilbehør:

  • 0,5 stk. rødløk
  • 0,25 potte frisk timian

Slik gjør du

bar
bar
bar
bar
bar

Topp mini-pannekaker med soppkrem, gravet rein, rødløk og timian rett før servering. 

bar