Mangopudding

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag en enkel og fantastisk god dessert neste gang du får besøk eller når du bare har lyst på noe ekstra godt! Kan lages med både fersk og hermetisert mango. 

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. gelatinplater
  • 1 dl sukker
  • 2,5 dl vann
  • 4 dl mangopuré
  • 2 dl kokosmelk

Slik gjør du

  1. Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann.
  2. Kok opp vann og tilsett sukker. Rør til sukkeret er oppløst. 
  3. Klem vannet ut av gelatinplatene og tilsett i det varme vannet. Rør til gelatinen er oppløst. 
  4. Tilsett mangopuré og kokosmelk, og bland godt sammen. 
  5. Hell over i former og sett kjølig i minst fire timer, helst over natten.

Server med pisket krem og kokosflak. 

Du bør forresten også prøve vår kjempegode mangosorbet!

Ønsker du å bruke fersk mango? Kjør mango til puré med en stavmikser og press gjennom en finsiktet sil for en silkemyk puré. Du trenger ca. 600 gram mangokjøtt.