Lam med byggryn og kål - Lamb with barley and cabbage

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Over 60 min

Denne lammegryten med byggryn er utrolig lik vår fårikål. Hva med å prøve en spennende og litt andelenes vri på fårikålen, slik amerikanerne lager den?

Ingredienser

  • 1,5 kg lammebog i skiver
  • 1 stk. løk
  • 2 dl byggryn
  • 1 stk. hodekål
  • 1 l vann
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skrell løken og del den i skiver. Skyll byggryn i rennende vann. Rens kålen og del i store båter.
  2. Ha kjøtt, byggryn og grønnsaker i gryte og fyll med vann til 2-3 cm over råvarene.
  3. Legg over lokk og la det koke ved lav varme i 50 minutter. Når kjøttet løsner fra beinet er retten ferdig til servering. Serveres med godt brød eller kokte poteter.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt fra 1. juli til 9. august pga ferie