Lagre

Ingredienser

  • 1,5 kg lammebog i skiver
  • 1 stk. løk
  • 2 dl byggryn
  • 1 stk. hodekål
  • 1 l vann
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
Del

Lam med byggryn og kål - Lamb with barley and cabbage

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne lammegryten med byggryn er utrolig lik vår fårikål. Hva med å prøve en spennende og litt andelenes vri på fårikålen, slik amerikanerne lager den?

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 1,5 kg lammebog i skiver
  • 1 stk. løk
  • 2 dl byggryn
  • 1 stk. hodekål
  • 1 l vann
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skrell løken og del den i skiver. Skyll byggryn i rennende vann. Rens kålen og del i store båter.
  2. Ha kjøtt, byggryn og grønnsaker i gryte og fyll med vann til 2-3 cm over råvarene.
  3. Legg over lokk og la det koke ved lav varme i 50 minutter. Når kjøttet løsner fra beinet er retten ferdig til servering. Serveres med godt brød eller kokte poteter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant