Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Klassisk skinkestek

Klassisk skinkestek med cidersaus

Ingredienser

porsjoner

Cidersaus:

  • 1 stk. løk
  • 2 stk. purre
  • 6 dl eplecider
  • ca. 1 l kjøttkraft fra steken
  • 2 ss maisenna
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Skinkestek med sprø svor er ypperlig søndagsmiddag. Cidersaus av eplecider er godt tilbehør til svinestek.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Cidersaus:

  • 1 stk. løk
  • 2 stk. purre
  • 6 dl eplecider
  • ca. 1 l kjøttkraft fra steken
  • 2 ss maisenna
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Syns du det er vanskelig å rute svoren, kan steken dampes først og rutes etter damping.

Server skinkesteken med cidersaus og kokte poteter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB13 22.05.2024 22:45:04