Gravet og stekt kalkunfilet
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Anrett tynne skiver av gravet og stekt kalkunfilet og pynt med salat, noen pene valnøtter og granateplefrø. Det er både spennende og lekkert!
Ingredienser
6 porsjoner
-
1 stk. kalkunfilet, ca. 750 g -
0,5 dl salt -
0,5 dl sukker -
1 ts pepper -
2 ss hakket frisk rosmarin -
2 ss hakket frisk timian -
1 ss hakket einebær -
revet skall av
1 stk. appelsin -
0,5 dl konjakk -
ca.
2 ss smør til steking
Dressing:
-
2 ss sherryeddik -
0,5 dl valnøttolje eller olivenolje -
25 g grovhakkede valnøttkjerner -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper
Slik gjør du
Anrett på en stor tallerken og pynt med salat, noen pene valnøtter og granateplefrø.
Tips: Alternativt kan gravet og stekt kalkunfilet også serveres med en god salat, sennepssaus og brød.