Farsert kalkunrull med eple- og sellerisalat
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Når man får gjester er det hyggelig å servere noe litt ekstra spesielt og godt. Hva med å overaske besøket med en saftig og god farsert kalkunrull.
Ingredienser
porsjoner
-
1 stk. kalkunfilet, ca. 1500 g -
1 ts salt -
1 ts pepper -
ca.
1 l kyllingbuljong (utblandet) -
1 ss smør , til steking
Kalkunfarsen:
-
0,5 ts salt -
1 stk. egg -
0,75 dl matfløte -
150 g finhakket frisk sjampinjong -
1 stk. finhakket løk -
2 båter finhakket hvitløk -
2 ss smør til steking -
1 ts revet sitronskall -
3 ss hakket bladpersille -
50 g tørkede tranebær -
0,5 dl grovhakket pistasjnøtter -
0,25 ts pepper
Eple og sellerisalat:
-
saft og skall fra
0,5 stk. sitron -
0,5 ts salt -
4 ss olivenolje -
2 ss bladpersille -
200 g sukkererter -
6 stilker stilkselleri (stangselleri) -
6 stk. syrlig eple -
2 ss sorte ristede sesamfrø