Entrecôte med soppstuing
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Entrecôte og soppstuing er en duo vi aldri blir lei av! Perfekt stekt biff servert sammen med hasselbackpoteter og sprø potetrøsti. Perfekt når du har middagsbesøk, eller bare vil kose deg ekstra med helgemiddagen.
Ingredienser
2 porsjoner
-
400 g entrecôte av storfe -
2 ss smør eller olje
Hasselbackpotet:
-
4 stk. potet -
2 ss smeltet smør -
0,5 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper
Soppstuing:
-
200 g sopp f.eks. aromasopp, kantarell eller sjampinjong -
2 stk. sjalottløk -
2 båter hvitløk -
1 ts finhakket frisk gressløk -
1 ss smør -
2 dl kremfløte eller creme fraiche -
0,5 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
1 ts frisk timian
Slik gjør du
Legg kremet soppstuing på tallerkner, og legg over skiver av biff og hasselbackpoteter ved siden av.
Skal du lage biff til mange? Med denne metoden blir det perfekt hver gang, uavhengig av om dere er 5, 10 eller 15 gjester til bords.