Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Crème brûlée Pavlova

Crème brûlée pavlova

Ingredienser

porsjoner

Marengsbunn:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker
  • 2 ts maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik eller bringebæreddik

Vaniljekrem:

  • 0,5 stk. vaniljestang eller 1 ts vaniljesukker
  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 3 stk. gelatinplater

Topping:

  • 1 dl sukker eller brunt sukker
  • 200 g bringebær , til servering
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sprø marengsbunn, fløyelsmyk vaniljekrem og et tynt lag med karamell… Pavlova med créme brûlée topping må jo være sommerens lekreste kake! Server med friske bær og nyt. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Marengsbunn:

  • 4 stk. eggehvite
  • 0,25 ts salt
  • 250 g sukker
  • 2 ts maisenna
  • 1 ts hvitvinseddik eller bringebæreddik

Vaniljekrem:

  • 0,5 stk. vaniljestang eller 1 ts vaniljesukker
  • 4 stk. eggeplomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ss maisenna
  • 3 stk. gelatinplater

Topping:

  • 1 dl sukker eller brunt sukker
  • 200 g bringebær , til servering

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Pavlova 3a
Pavlova 3b
Pavlova 3c

Og du... Marengsbunnen kan lages flere dager i forveien, bare oppbevar den tørt og innpakket i litt bakepapir. Varier gjerne med bær etter sesong, og har du dårlig tid kan du bruke en ferdig vaniljekrem også.

Crème brûlée Pavlova

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Perfekt Pavlova

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 13.04.2024 04:40:53