Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Sprø marengsbunn, fløyelsmyk vaniljekrem og et tynt lag med karamell… Pavlova med créme brûlée topping må jo være sommerens lekreste kake! Server med friske bær og nyt.
Og du... Marengsbunnen kan lages flere dager i forveien, bare oppbevar den tørt og innpakket i litt bakepapir. Varier gjerne med bær etter sesong, og har du dårlig tid kan du bruke en ferdig vaniljekrem også.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.