Couscoussalat med egg og kylling
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Server egg og kylling på couscoussalat som en egen liten rett eller la den være en del av en større tapasbuffet.
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. kyllingfilet -
1 ss flytende margarin til steking -
2 stk. egg -
200 g couscous -
0,5 stk. isbergsalat eller en annen god salat -
2 stk. tomat eller noen cherrytomater -
0,5 stk. agurk -
1 stk. rødløk -
2 båter presset hvitløk -
saften av
1 stk. sitron -
2 ss olivenolje -
0,5 dl frisk mynte eller kruspersille -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
- Stek kyllingfiletene hele eller i strimler. Kok eggene i 9 minutter. Avkjøl helt.
- Kok couscous etter anvisning på pakken og la den bli kald.
- Skjær alle grønnsakene i mindre biter og bland inn couscous, sitronsaft, olivenolje og urter. Smak til med salt og pepper.
- Fordel salaten i porsjonsskåler og anrett med kylling og egg på toppen.