Couscoussalat med egg og kylling

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Server egg og kylling på couscoussalat som en egen liten rett eller la den være en del av en større tapasbuffet.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. kyllingfilet
  • 1 ss flytende margarin til steking
  • 2 stk. egg
  • 200 g couscous
  • 0,5 stk. isbergsalat eller en annen god salat
  • 2 stk. tomat eller noen cherrytomater
  • 0,5 stk. agurk
  • 1 stk. rødløk
  • 2 båter presset hvitløk
  • saften av 1 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 dl frisk mynte eller kruspersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfiletene hele eller i strimler. Kok eggene i 9 minutter. Avkjøl helt.
  2. Kok couscous etter anvisning på pakken og la den bli kald.
  3. Skjær alle grønnsakene i mindre biter og bland inn couscous, sitronsaft, olivenolje og urter. Smak til med salt og pepper.
  4. Fordel salaten i porsjonsskåler og anrett med kylling og egg på toppen.