Baguette med biff og chimichurri

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Biff med chimichurri, servert i baguette. Super nytemat! Norsk biffkjøtt spicet opp med chimichurri, en urtedressing fra Argentina. En liten matreise!

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biff av ytrefilet storfe
  • 2 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. baguette , delt i to
  • 125 g kremost naturell
  • 2 stk. bifftomat i fine skiver

Chimichurri saus:

  • 25 g hakket flatbladet frisk persille
  • 2 ss hakket frisk oregano
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl olivenolje

Slik gjør du