Svinebiff med stekte tomater og agurksalat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er hverdagsmat som tar kort tid å lage, og med smaker som hele familien kan like. Svinebiff er enkel å lykkes med, og kan varieres på utallige måter. 

Skiver av svinebiff er enkel, rask og god hverdagsmat. Stek noen cherrytomater sammen med biffene og lag en frisk agurksalat - du rekker alt mens potetene koker. God middag!

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin i skiver (svinefilet)
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 beger cherrytomat

Kremet agurksalat:

  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss friske urter
  • 2 ss lettrømme

Slik gjør du

Server svinebiffene sammen med agurksalat og stekte cherrytomater.

Du kan godt bytte ut lettrømme med seterrømme, créme fraîche eller gresk yoghurt, etter hva du liker eller har i kjøleskapet. Noen vil også gjerne ha litt majones i salaten.