Svinebiff med stekte tomater og agurksalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Skiver av svinebiff er enkel, rask og god hverdagsmat. Stek noen cherrytomater sammen med biffene og lag en frisk agurksalat - du rekker alt mens potetene koker. God middag!
Ingredienser
porsjoner
-
600 g ytrefilet av svin i skiver (svinefilet) -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 ss margarin til steking -
1 beger cherrytomat
Kremet agurksalat:
-
1 stk. agurk -
1 stk. sjalottløk -
1 båt hvitløk -
1 ss friske urter -
2 ss lettrømme
Slik gjør du
Server svinebiffene sammen med agurksalat og stekte cherrytomater.
Du kan godt bytte ut lettrømme med seterrømme, créme fraîche eller gresk yoghurt, etter hva du liker eller har i kjøleskapet. Noen vil også gjerne ha litt majones i salaten.