Svinebiff med parmesan- og hvitløksaus

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne retten med saftig svinebiff og kremet saus smaker det mye av. Passer perfekt som familiemiddag på en hverdag du har litt ekstra med tid til matlagingen.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin i skiver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin
  • 200 g frisk spinat
  • 3 stk. vårløk

Parmesan- og hvitløksaus:

  • 2 ss margarin
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss hvetemel
  • 4 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 50 g fersk parmesan revet
  • 1 ts tørket timian

Slik gjør du

      Server med ris eller poteter.