Seikaker med gressløksaus
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Det er både enkelt og fort gjort å lage fiskekaker selv. Her er oppskriften på kjempegode seikaker med sprø salat og superenkel gressløksaus. Dette er hverdagsmat man blir glad av og som gjør deg behagelig mett.
Ingredienser
porsjoner
Seikaker:
-
600 g seifilet -
1 ts salt -
1,5 ss potetmel -
0,25 ts malt hvit pepper -
2 dl melk -
4 ss finsnittet purre
Sprø salat:
-
2 stk. gulrot -
1 pk sukkererter -
50 g hasselnøtter -
1 ss olivenolje -
1 pk ferdigkuttet salatblanding
Gressløksaus:
-
1,5 dl yoghurt naturell -
1 ss hvitvinseddik -
1 båt hvitløk -
0,5 dl frisk gressløk
Slik gjør du
Karristuede rotgrønnsaker er også godt tilbehør til fiskekaker.