Seikaker med gressløksaus

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det er både enkelt og fort gjort å lage fiskekaker selv. Her er oppskriften på kjempegode seikaker med sprø salat og superenkel gressløksaus. Dette er hverdagsmat man blir glad av og som gjør deg behagelig mett.

Ingredienser

porsjoner

Seikaker:

  • 600 g seifilet
  • 1 ts salt
  • 1,5 ss potetmel
  • 0,25 ts malt hvit pepper
  • 2 dl melk
  • 4 ss finsnittet purre

Sprø salat:

  • 2 stk. gulrot
  • 1 pk sukkererter
  • 50 g hasselnøtter
  • 1 ss olivenolje
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding

Gressløksaus:

  • 1,5 dl yoghurt naturell
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 dl frisk gressløk

Slik gjør du

Karristuede rotgrønnsaker er også godt tilbehør til fiskekaker.