Seikaker med gressløksaus

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det er både enkelt og fort gjort å lage fiskekaker selv. Her er oppskriften på kjempegode seikaker med sprø salat og superenkel gressløksaus. Dette er hverdagsmat man blir glad av og som gjør deg behagelig mett.

Ingredienser

porsjoner

Seikaker:

  • 600 g seifilet
  • 1 ts salt
  • 1,5 ss potetmel
  • 0,25 ts malt hvit pepper
  • 2 dl melk
  • 4 ss finsnittet purre
  • 2 stk. gulrot
  • 1 pk sukkererter
  • 50 g hasselnøtter
  • 1 ss olivenolje
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding

Sprø salat:

Gressløksaus:

Slik gjør du

Finhakk hvitløk og gressløk, og bland med yoghurt. Smak til med litt salt og pepper. Sett kaldt til servering. 

Karristuede rotgrønnsaker er også godt tilbehør til fiskekaker.