Seikaker med gressløksaus
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Det er både enkelt og fort gjort å lage fiskekaker selv. Her er oppskriften på kjempegode seikaker med sprø salat og superenkel gressløksaus. Dette er hverdagsmat man blir glad av og som gjør deg behagelig mett.
Ingredienser
porsjoner
Seikaker:
-
600 g seifilet -
1 ts salt -
1,5 ss potetmel -
0,25 ts malt hvit pepper -
2 dl melk -
4 ss finsnittet purre -
2 stk. gulrot -
1 pk sukkererter -
50 g hasselnøtter -
1 ss olivenolje -
1 pk ferdigkuttet salatblanding
Sprø salat:
Gressløksaus:
Slik gjør du
Finhakk hvitløk og gressløk, og bland med yoghurt. Smak til med litt salt og pepper. Sett kaldt til servering.
Karristuede rotgrønnsaker er også godt tilbehør til fiskekaker.