Pasta med lammekjøttboller

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pasta med tomatsaus og kjøttboller er en av de mest populære hverdagsrettene her i landet. Her har vi brukt kjøttdeig av lam, noen gode krydderier og toppet retten med koriander. Supergodt!  

Ingredienser

porsjoner

Lammekjøttboller:

  • 400 g kjøttdeig av lam
  • 0,5 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 dl vann
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Tomatsaus:

  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 glass tomatsaus

Til servering:

  • 500 g pasta penne
  • 0,5 potte frisk koriander

Slik gjør du

Server pasta i dype skåler med kjøttboller og dryss over rikelig med koriander.