Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pastagrateng med kalkunskinke

Pastagrateng med kalkunskinke

Ingredienser

4  porsjoner
  • 250 g fullkornpasta
  • 1 stk. purre
  • 250 g hermetisk kalkunskinke
  • 1 boks liten hermetiske maiskorn
  • 4 stk. egg
  • 4 dl melk
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 dl revet hvitost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel og velsmakende pastarett som hele familien vil like. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 250 g fullkornpasta
  • 1 stk. purre
  • 250 g hermetisk kalkunskinke
  • 1 boks liten hermetiske maiskorn
  • 4 stk. egg
  • 4 dl melk
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 dl revet hvitost

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med salat eller kokte grønnsaker og eventuelt poteter.

En annen god grateng som vi kan anbefale er makaronigrateng med pølse. Det er en god hverdagsmiddag.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 18.04.2024 17:35:30