One pot med kalkun

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Alt i en gryte! En såkalt one pot er superenkel hverdagsmat. Her en variant med ris, kokosmelk, krydderier og rester av kalkun. En kalkungryte hele familien vil like!

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g rester av rester av kalkun , eventuelt fersk kalkunfilet
  • 4 dl arborioris (risottoris) , eventuelt basmati
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 ts røkt paprikapulver
  • 1 ts gurkemeie
  • 0,25 ts malt kanel
  • 1 boks kokosmelk (á 400 g)
  • ca. 8 dl hønsebuljong (vann og terninger) eller kyllingkraft
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 0,25 potte frisk koriander

Slik gjør du

Server kalkungryten med frisk koriander og eventuelt godt brød. 

 bar