Minuttbiff med kanaripoteter

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Skjærer du biffen i tynne skiver før du steker den tar det ikke stort mer enn et minutt i stekepanna eller på grillen før den er perfekt stekt og ferdig til servering. Små ferskpoteter kokt med salt og en enkel, men god, majonesdressing er deilig tilbehør.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g mørbrad av storfe i tynne skiver
  • 2 ss margarin
  • 20 stk. cherrytomat

Kanaripoteter:

  • 20 stk. små potet med skall
  • 2,5 dl salt

Persillemajones:

  • 2 dl majones
  • 4 ss ketchup eller tacosaus
  • 2 ss hakket frisk persille
  • 0,5 stk. saft av sitron
  • 1 stk. finhakket hvitløk

Slik gjør du

Server minuttbiff med kanaripoteter, cherrytomater og persillemajones.