Kyllingfilet i form

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne kyllingformen med smak av karri er en sikker vinner på middagsbordet for både store og små. Og det beste er at den lager seg nærmest selv. 

Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 1 stk. løk i grove biter
  • 1 stk. rød paprika i grove biter

Saus:

  • 3 dl kremfløte eller matfløte
  • 1 dl ketchup
  • 2 ts karri
  • 1 ts eddik, 7 % (kan sløyfes)

Serveres med:

  • 2 poser byggris
  • 1 pk blandet babybladsalat

Slik gjør du

Server de saftige kyllingfiletetene og sausen med byggris og en frisk salat. 

bar

 

Ønsker du en magrere saus kan du bytte ut fløte med matfløte eller melk blandet med lett crème fraiche.