Krydret sideflesk med gresk salat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

La skiver av lettsaltet sideflesk få selskap av et godt dryss krydder og en klassisk gresk salat, og vipps så får du skikkelig god sommerstemning og en enkel og kjapp middag på bordet. 

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g lettsaltet sideflesk
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts paprikapulver
  • 0,5 ts tørket oregano
  • 1 ss nøytral olje

Gresk salat:

  • 4 stk. tomat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. agurk
  • 150 g kalamataoliven eller sorte oliven
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss tørket oregano
  • 1 stk. hjertesalat
  • 200 g fetaost

Slik gjør du

En god, hjemmelaget tzatziki hører til.

bar