Karrikylling med ertepuré og eplesalat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En fargerik og spennende hverdagsrett for hele familien! Saftig kyllingbryst krydret med karri smaker kjempegodt til en frisk og syrlig eplesalat.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ts karri
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Ertepuré:

  • 0,5 stk. løk
  • 4 stk. vårløk
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 dl matfløte
  • 1,5 poser frosne erter (á 350 g)
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Eplesalat:

  • 2 stk. grønt eple
  • 1 stk. grønn paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

Server saftig krydret kyllingbryst med den fargerike ertepuréen og en herlig frisk eplesalat.