Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinglår med cherrytomater

Kyllinglår med cherrytomater

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. kylling overlår
  • saft og revet skall 0,5 stk. sitron
  • 4 ss olivenolje
  • 500 g potet
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 6 båter hvitløk
  • 1 boks cherrytomat
  • 0,5 pose babyspinat
  • 0,5 potte frisk basilikum
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (7)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kjøtt fra kyllinglåret er smakfullt og mørt og tåler tøffere behandling enn kyllingfilet. Her har du en deilig alt-i-ett-rett med grønnsaker og kylling, ferdig på under en time.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. kylling overlår
  • saft og revet skall 0,5 stk. sitron
  • 4 ss olivenolje
  • 500 g potet
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 6 båter hvitløk
  • 1 boks cherrytomat
  • 0,5 pose babyspinat
  • 0,5 potte frisk basilikum

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Retten kan også lages med kyllingfilet eller kylling lårfilet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB14 25.06.2024 10:43:41