Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Koteletter i form

Koteletter i form

Ingredienser

porsjoner

Fløtestuet spinat:

  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss margarin
  • 3 dl matfløte , evt. blandet med litt utblandet kyllingbuljong
  • 1 dl parmesan
  • 400 g frisk spinat
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (11)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Løft hverdagsmiddagen et par hakk og la nakkekotelettene få den siste varmebehandlingen i stekeovnen i selskap med fløtestuet spinat.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Fløtestuet spinat:

  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss margarin
  • 3 dl matfløte , evt. blandet med litt utblandet kyllingbuljong
  • 1 dl parmesan
  • 400 g frisk spinat
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server nakkekotelettene med kokte poteter eller pasta.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 20.04.2024 08:18:38