Brødsmulesti
Gjennom 20 år har Matprat vært en sentral bidragsyter og inspirasjonskilde til middagen i de norske hjem. Fotoutstillingen «Middag i Norge 2020» er en feiring av Matprats 20-års jubileum.
Maten, tilberedningen og måltidene våre endrer seg stadig. Men middagsmåltidet er på ingen måte i oppløsning. Det står fortsatt sterkt med 97% som spiser varm middag hver dag. Og rundt bordet gjør vi mye mer enn å bare spise.
Sammen med familien deltok Camilla Hille i programmet “Alle tiders måltid” på TV2 i 2016. Matretter som har gått i glemmeboka – noen av dem av gode grunner – ble hverdagskost for familien, da de skulle spise seg gjennom årene fra 1920 frem til i dag.
Her finner du helt vanlige hverdagsmiddager som du kan lage på omkring 20 minutter. Vi har satt middagstipsene sammen til ukemenyer som både sørger for god variasjon, og er i tråd med kostholdsrådene. Dette er raske middager som du kan utvide middagsrepertoaret med!