Cannelloni med kyllingkjøttdeig

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Server lyse og delikate cannelloni fylt med kyllingkjøttdeig, spinat og snøfrisk. Salat med rosa grapefrukt er nydelig tilbehør.

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • ca. 2 ss margarin til steking
  • 6 stk lasagneplater
  • 4 ss olje
  • 2 stk rødløk
  • 1 båt hvitløk
  • 150 g frisk spinat
  • 1 pk snøfrisk naturell
  • ca. 4 ss revet parmesan

salt og pepper

Slik gjør du

1. Sett stekeovnen på 225 °C.

2. Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne. Ta den opp og legg den til side.

3. Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter. Dekk et stekebrett med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekebrettet.

4. Skjær rødløken i tynne båter og skyll spinaten. Stek løken raskt. Tilsett spinat og snøfrisk og vend det i pannen med en gaffel med hvitløk på tuppen. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper. Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen.

5. Legg rullene i en ildfast form og ha resten av fyllet over. Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen i ca. 10 minutter.

Cannelloni smaker godt med en grønn salat og fileter av rosa grapefrukt.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.