Tikka lasagne

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Her møtes to kulturer, italiensk og indisk. Til sammen blir dette en utrolig smaksrik lasagne.

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 glass tikka masala saus
  • 9 stk lasagneplater
  • 100 g revet hvitost

Slik gjør du

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 °C.

  1. Stek kjøttdeig i to omganger i en stekepanne med margarin eller olje. Tilsett tikka masala saus.
  2. Legg kjøttsaus og lasagneplater lagvis i en ildfast form. Begynn med kjøttsaus.
  3. Strø over revet ost. Stek lasagnen i ca. 20 minutter.

Server med salat og rømme.

I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.