Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lasagne med sopp

Lasagne med sopp

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 500 g friske kantarell
  • 2 ss olivenolje
  • 3 ss hvetemel
  • 6 dl melk
  • 2 stilker frisk timian
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 12 stk. lasagneplater
  • 100 g revet ost
  • 250 g cherrytomat
  • 0,5 pose blandet babybladsalat
  • 1 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lasagne kan gjerne være vegetar. I denne oppskriften har vi brukt selvplukkede kantareller. Du kan også bruke sjampinjong eller annen god sopp.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 500 g friske kantarell
  • 2 ss olivenolje
  • 3 ss hvetemel
  • 6 dl melk
  • 2 stilker frisk timian
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 12 stk. lasagneplater
  • 100 g revet ost
  • 250 g cherrytomat
  • 0,5 pose blandet babybladsalat
  • 1 ss olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Har du rester av stek eller gryterett, kan den lett inkluderes i lasagnen. Kutt kjøttet i biter og bland det i soppsausen. Du kan også blande spinat eller grønnkål i sausen før du monterer lasagnen.

Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du erstatte melk og ost med plantebaserte alternativer. Dryss gjerne over en skje næringsgjær for parmesan-lignende smak.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Suksess med sopp

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 23.04.2024 23:06:57