Reinsdyrpanne med rosenkål og ovnsbakte poteter

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En god panne reinsdyrskav med mye smak og enkel tilberedning. Servert med rosenkål og ovnsbakte poteter er dette en klassiker hele familien vil like.

Ingredienser

porsjoner

Reinsdyrpanne:

  • 500 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl vann
  • 0,5 stk. kjøttbuljongterning
  • 4 stk. vårløk
  • 1 dl tyttebær friske eller frosne

Ovnsbakte poteter:

  • 6 stk. potet
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 300 g rosenkål

Slik gjør du

Server reinsdyrpanne med rosenkål og ovnsbakte poteter.

bar