Biff med løk

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Biff med løk er en klassiker! Her har vi brukt ytrefilet, men det er ingenting i veien for å slå til med indrefilet på denne retten. Det beste trikset for å oppnå perfekt stekt løk er lav temperatur og god tid. Kos deg!

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. biff av ytrefilet storfe (à 200 g)
  • 1 ts salt
  • 1 ts grovmalt pepper
  • 2 ss smør eller margarin til steking

Stekt løk:

  • 2 stk. løk i skiver
  • 2 ss smør eller margarin til steking
  • 0,5 ts salt

Tilbehør:

  • 1 pk aspargesbønner
  • 800 g potet
  • 2 ss finhakket frisk persille

Slik gjør du

For best resultat, legg kjøttet i romtemperatur i minimum 30 minutter før du skal bruke det.

Server biffene med brunet løk, aspargesbønner og potet.