Biff med løk
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Biff med løk er en klassiker! Her har vi brukt ytrefilet, men det er ingenting i veien for å slå til med indrefilet på denne retten. Det beste trikset for å oppnå perfekt stekt løk er lav temperatur og god tid. Kos deg!
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. biff av ytrefilet storfe (à 200 g) -
1 ts salt -
1 ts grovmalt pepper -
2 ss smør eller margarin til steking
Stekt løk:
-
2 stk. løk i skiver -
2 ss smør eller margarin til steking -
0,5 ts salt
Tilbehør:
-
1 pk aspargesbønner -
800 g potet -
2 ss finhakket frisk persille
Slik gjør du
For best resultat, legg kjøttet i romtemperatur i minimum 30 minutter før du skal bruke det.
Server biffene med brunet løk, aspargesbønner og potet.