Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Brune pinner - kolakaker

Brune pinner

Ingredienser

porsjoner

En porsjon av denne oppskriften gir ca. 50 brune pinner.

  • 200 g romtemperert smør
  • 200 g sukker
  • 1 stk. eggeplomme
  • 1 ss lys sirup
  • 0,5 ts malt kanel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts natron
  • 300 g hvetemel

Pensling og dryss:

  • 1 stk. sammenvispet egg
  • 1 dl sukker
  • 1 dl hakkede mandler
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (27)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Brune pinner er for mange en av julas 7 tradisjonelle slag, og er av de mest lettvinte kakene å bake. Sirup og kanel i deigen er med på å sette den gode smaken. En porsjon av denne oppskriften, gir ca. 50 brune pinner.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

En porsjon av denne oppskriften gir ca. 50 brune pinner.

  • 200 g romtemperert smør
  • 200 g sukker
  • 1 stk. eggeplomme
  • 1 ss lys sirup
  • 0,5 ts malt kanel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts natron
  • 300 g hvetemel

Pensling og dryss:

  • 1 stk. sammenvispet egg
  • 1 dl sukker
  • 1 dl hakkede mandler

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Legg gjerne deigen i kjøleskapet i 30 minutter (gjerne lengre), da vil den bli litt enklere å jobbe med. 

Oppbevar de brune pinnene i en tett boks.
Brune pinner - kolakaker

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 18.07.2024 16:58:57