Thai biffwok
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Raskt, godt og sunt - her får du dekket tre ønsker for en hverdagsmiddag på én gang. Tynne skiver av ytrefilet, fargerike, friske grønnsaker og en deilig saus - midt i blinken for en travel familie.
Ingredienser
porsjoner
-
2 dl fullkornsris -
500 g ytrefilet av storfe , i tynne skiver -
2 ss nøytral olje til steking
-
4 stk. gulrot -
1 bunt vårløk -
2 stk. paprika , gjerne i ulike farger -
1 stk. rød chili -
2 ss rapsolje til steking -
ca.
2,5 dl teriyakisaus
Slik gjør du
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Skjær kjøttet i tynne skiver.
- Kutt gulrot i tynne skiver, vårløk i grove strimler og paprika i biter. Finhakk chili.
- Varm en vid stekepanne eller wokpanne med litt av oljen og stek kjøttet i omganger raskt på høy varme. Krydre med salt og pepper. Legg kjøttet over på en tallerken.
- Varm pannen på nytt og tilsett litt mer olje. Stek grønnsakene raskt på høy varme. Vend inn sausen og det stekte kjøttet. Smak til og server rykende varmt.