Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Helstekt svin ytrefilet med sprø og smakfulle grønnsaker med en asiatisk vri. Laget med teriyakisaus, som er en søt soyabasert saus med smak av sesam.
Når kjernetemperaturen er på 65 °C er fileten medium stekt, og på 70 °C er den gjennomstekt. Ta ut filteten 1-3 grader før ønsket kjernetemperatur, da den stiger litt under hviling.
Server de saftige biffene med fullkornspagetti og knasende sprø grønnsaker, og dryss over litt gressløk.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.