Svinefilet med havre-tabbouleh

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lag en spennende tabbouleh med havreris, deilig, frisk bladpersille og lime. Frisk, sunn og mettende salat du kan servere til svinefilet sammen med litt yoghurt naturell. Fresht!

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g indrefilet av svin , eventuelt ytrefilet av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Havre-tabbouleh:

  • 2 dl havreris , eventuelt byggryn
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 pk bladpersille (á 50 g)
  • 2 stilker frisk mynte (kan sløyfes)
  • 100 g aspargesbønner
  • 150 g edamamebønner (soyabønner)
  • skall og saft av 1 stk. lime
  • 2 ss olivenolje

Til servering:

  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 stk. lime til servering

Slik gjør du

bar
bar

bar