Svinefilet med havre-tabbouleh
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Lag en spennende tabbouleh med havreris, deilig, frisk bladpersille og lime. Frisk, sunn og mettende salat du kan servere til svinefilet sammen med litt yoghurt naturell. Fresht!
Ingredienser
porsjoner
-
600 g indrefilet av svin , eventuelt ytrefilet av svin -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
2 ss margarin eller olje til steking
Havre-tabbouleh:
-
2 dl havreris , eventuelt byggryn -
0,5 stk. rødløk -
1 stk. grønn chili -
1 pk bladpersille (á 50 g) -
2 stilker frisk mynte (kan sløyfes) -
100 g aspargesbønner -
150 g edamamebønner (soyabønner) -
skall og saft av
1 stk. lime -
2 ss olivenolje
Til servering:
-
2 dl yoghurt naturell -
1 stk. lime til servering