Spinatwrap med kylling

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dilla på grønt? Lag eggpannekaker farget med spinat og bruk de som wraps! Her har vi fylt dem med revet kyllingfilet, ekstra grønnsaker, fetaost og nøtter. Supert å ha som lunsj, i matpakka, eller som en sen middag etter trening.   

Ingredienser

porsjoner

Pannekaker:

  • 5 stk. egg
  • 1 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl melk
  • 100 g frisk spinat
  • 2 ss margarin til steking

Fyll:

  • 300 g kyllingfilet
  • 2 ss margarin til steking
  • 200 g grønnkål
  • 4 stk. vårløk
  • 0,5 dl hasselnøtter
  • 2 ss friske urter
  • 100 g fetaost
  • 1 ss flytende honning

Slik gjør du

bar