Skinkebiff bakt i aluminiumsfolie
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Skinkebiff er et magert, men saftig stykke kjøtt som godt tåler kraftige smaker på tilbehøret. Med soltørkede tomater, oliven og rosmarin får kjøttet spennende følge. Pakker du alt i folie, kan denne retten planlegges i god til, og tilberedes både på grill og i ovn. Genialt og overraskende når du vil imponere på tur!
Ingredienser
porsjoner
-
ca.
2 ss olivenolje -
1 stk. grønn squash -
50 g sorte oliven -
50 g soltørkede tomater i olje -
2 båter hvitløk -
2 kvister frisk rosmarin -
4 stk. skinkebiff
Slik gjør du
Servér pakkene med for eksempel en god potetmos, byggris eller fullkornsris og en frisk, grønn salat. Vil du ha litt ekstra dressing, kan en halv lime gjøre susen.