Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sauerkraut

Sauerkraut

Ingredienser

  • 1 stk. hodekål ( ca. 1 kg )
  • ca. 1 ss salt
  • 0,5 dl vann (valgfritt)
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 80 kcal
Fett 0,25 g
Protein 3,5 g
Karbohydrater 13 g
Jern 0.75 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sauerkraut - Finsnittet fermentert hodekål er populært og en del av det tradisjonelle basiskostholdet i en rekke europeiske land. Fermentering er en gammel, tradisjonsrik måte å konservere høstens avling på for bruk gjennom hele vinteren. Nydelig og friskt tilbehør til alle slags kjøttretter.  

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. hodekål ( ca. 1 kg )
  • ca. 1 ss salt
  • 0,5 dl vann (valgfritt)
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 80 kcal
Fett 0,25 g
Protein 3,5 g
Karbohydrater 13 g
Jern 0.75 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Bruk gjerne denne oppskriften som en grunnoppskrift, og prøv deg frem med andre smakstilsetninger og kombinasjoner. Ha gjerne i krydder som karve, ingefær, kanelstang, pepper eller hvitløk.

Sauerkraut

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Kimchi og fermentering for nybegynnere

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB15 16.04.2024 08:51:41