Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Nepe Carpaccio

Nepe carpaccio

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. mainepe
  • 2 stilker frisk koriander
  • 1 ss ristede sesamfrø

Dressing:

  • 2 ss lys soyasaus
  • 2 ss riseddik
  • 2 ss sukker
  • 4 ss solsikkeolje
  • 2 ts sesamolje
  • 1 ts rosépepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Mainepe er en av de første norske grønnsakene som kommer i butikkene på forsommeren. Kritthvite, milde og med en fin konsistens er de populære både som snacks og i salater. Her har vi skåret nepene i løvtynne skiver og lar dem spille førstefiolin i en salat med en aromatisk dressing og ristede sesamfrø. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. mainepe
  • 2 stilker frisk koriander
  • 1 ss ristede sesamfrø

Dressing:

  • 2 ss lys soyasaus
  • 2 ss riseddik
  • 2 ss sukker
  • 4 ss solsikkeolje
  • 2 ts sesamolje
  • 1 ts rosépepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB14 25.04.2024 02:28:51