Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Linsesuppe med kylling og koriander

Linsesuppe med kylling og koriander

Ingredienser

porsjoner
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ts malt spisskummen
  • 400 g strimlet kyllingkjøtt
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. hakket løk
  • 2 båter hakket hvitløk
  • 1 ss finhakket frisk ingefær
  • 1 stk. finhakket rød chili eller litt chilipasta (sambal oelek)
  • 4 dl gule linser (tørre) (ferdig bløtt og skylt)
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 1 l vann
  • 2 stk. hønsebuljongterning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 617 kcal
Fett 15 g
Protein 56 g
Karbohydrater 56 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lag en nydelig kyllingsuppe med linser og mange spennende smaker. Spisskummen og koriander vil du kanskje kjenne igjen fra en del thailandske retter.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ts malt spisskummen
  • 400 g strimlet kyllingkjøtt
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. hakket løk
  • 2 båter hakket hvitløk
  • 1 ss finhakket frisk ingefær
  • 1 stk. finhakket rød chili eller litt chilipasta (sambal oelek)
  • 4 dl gule linser (tørre) (ferdig bløtt og skylt)
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 1 l vann
  • 2 stk. hønsebuljongterning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 617 kcal
Fett 15 g
Protein 56 g
Karbohydrater 56 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med godt brød.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB12 15.12.2024 13:46:30