Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammefilet tikka

Lammefilet tikka

Ingredienser

porsjoner

Marinade:

  • 1 ts hakket frisk ingefær
  • 1 båt knust hvitløk
  • 0,5 ts chilipulver
  • 0,25 ts gurkemeie
  • 1 ts salt
  • 1,5 dl yoghurt naturell
  • 4 ss sitronsaft
  • 1 ss finhakket frisk koriander
  • 1 ss nøytral olje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Østeninspiret lammerett. Nydelige krydder og smaker som passer veldig godt til lammekjøttet. Flott festmat!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Marinade:

  • 1 ts hakket frisk ingefær
  • 1 båt knust hvitløk
  • 0,5 ts chilipulver
  • 0,25 ts gurkemeie
  • 1 ts salt
  • 1,5 dl yoghurt naturell
  • 4 ss sitronsaft
  • 1 ss finhakket frisk koriander
  • 1 ss nøytral olje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med nypresset saft fra en lime.

I stedet for ytrefilet kan du også bruke flatbiff (lammeplomme) eller mørbrad av lam.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11769, server:MP-PRD-WEB13 10.10.2024 12:31:42