Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Lammefilet tikka

Ingredienser

Marinade:

  • 1 ts hakket frisk ingefær
  • 1 båt knust hvitløk
  • 0,5 ts chilipulver
  • 0,25 ts gurkemeie
  • 1 ts salt
  • 1,5 dl yoghurt naturell
  • 4 ss sitronsaft
  • 1 ss finhakket frisk koriander
  • 1 ss olje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

240 kcal

Energi

10 g

Fett

33.6 g

Protein

3.6 g

Karbohydrater

4 mg

Jern

Del

Lammefilet tikka

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Østeninspiret lammerett. Nydelige krydder og smaker som passer veldig godt til lammekjøttet. Flott festmat!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Marinade:

  • 1 ts hakket frisk ingefær
  • 1 båt knust hvitløk
  • 0,5 ts chilipulver
  • 0,25 ts gurkemeie
  • 1 ts salt
  • 1,5 dl yoghurt naturell
  • 4 ss sitronsaft
  • 1 ss finhakket frisk koriander
  • 1 ss olje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

240 kcal

Energi

10 g

Fett

33.6 g

Protein

3.6 g

Karbohydrater

4 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med nypresset saft fra en lime.

I stedet for ytrefilet kan du også bruke flatbiff (lammeplomme) eller mørbrad av lam.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 26.01.2023 22:50:43