Kyllingfilet med frisk kålsalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En frisk kålsalat er perfekt sammen med saftig kyllingfilet. Topp med ristede hasselnøtter, og vipps så har du en sunn, fresh og god hverdagsmiddag!
Ingredienser
porsjoner
-
800 g småpoteter -
2 ss nøytral olje -
600 g kyllingfilet -
1 ss nøytral olje
Kålsalat:
-
400 g rødkål -
100 g grønnkål -
0,5 stk. purre -
2 ss rødvinseddik -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
500 g rosenkål
Urtedressing:
-
1 dl lettrømme -
1 ss hakket bladpersille -
saft av
0,5 stk. sitron -
0,5 ts kvernet pepper
Slik gjør du
Server kyllingfilet med ovnsbakte poteter og frisk kålsalat, og gjerne et dryss kvernet pepper.