Kyllingfilet med frisk kålsalat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En frisk kålsalat er perfekt sammen med saftig kyllingfilet. Topp med ristede hasselnøtter, og  vipps så har du en sunn, fresh og god hverdagsmiddag! 

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g småpoteter
  • 2 ss nøytral olje
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 ss nøytral olje

Kålsalat:

  • 400 g rødkål
  • 100 g grønnkål
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 500 g rosenkål

Urtedressing:

  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss hakket bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

Server kyllingfilet med ovnsbakte poteter og frisk kålsalat, og gjerne et dryss kvernet pepper.