Kyllingfilet med byggryn og eple

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Saftig kyllingfilet sammen med en frisk byggrynssalat med eple. Sunn og god hverdagsmiddag på null komma niks! Server sammen med en smaksrik dressing, og topp med friske urter.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper

Byggrynssalat:

  • 2 dl byggryn eller perlebygg
  • 1 bunt bladpersille
  • 1 bunt frisk mynte
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 stk. eple
  • saft av 1 stk. sitron
  • 3 ss olivenolje

Urtedressing:

  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

bar

Server kyllingfilet med frisk byggrynssalat og urtedressing, og gjerne litt nykvernet pepper!

bar