Kyllingfilet med byggryn og eple
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Saftig kyllingfilet sammen med en frisk byggrynssalat med eple. Sunn og god hverdagsmiddag på null komma niks! Server sammen med en smaksrik dressing, og topp med friske urter.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g kyllingfilet -
1 ss nøytral olje -
0,5 ts salt -
1 ts kvernet pepper
Byggrynssalat:
-
2 dl byggryn eller perlebygg -
1 bunt bladpersille -
1 bunt frisk mynte -
1 stk. rødløk -
1 stk. grønn chili -
2 stk. eple -
saft av
1 stk. sitron -
3 ss olivenolje
Urtedressing:
-
1 dl lettrømme -
1 ss bladpersille -
saft av
0,5 stk. sitron -
0,5 ts kvernet pepper
Slik gjør du
Server kyllingfilet med frisk byggrynssalat og urtedressing, og gjerne litt nykvernet pepper!