Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kokoda - Ceviche fra Fiji

Kokoda -ceviche fra Fiji

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g torskefilet eller annen hvit fiskefilet
  • 6 stk. lime
  • 1,5 dl kokoskrem eller dobbelt så mye kokosmelk
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. rødløk
  • 4 stk. vårløk
  • 0,5 bunt frisk koriander
  • 2 stk. grønn chili
  • 2 stk. hjertesalat
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 261 kcal
Fett 10 g
Protein 31 g
Karbohydrater 8 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Er du glad i poke og cheviche? Da er dette retten for deg! Kokoda er en lett og sommerlig fiskerett med sitrus og kokos som med fordel kan lages i god tid før servering, slik at smakene får utvikle seg ordentlig. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g torskefilet eller annen hvit fiskefilet
  • 6 stk. lime
  • 1,5 dl kokoskrem eller dobbelt så mye kokosmelk
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. rødløk
  • 4 stk. vårløk
  • 0,5 bunt frisk koriander
  • 2 stk. grønn chili
  • 2 stk. hjertesalat
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 261 kcal
Fett 10 g
Protein 31 g
Karbohydrater 8 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Fersk fisk som skal brukes rå må fryses i minst et døgn for å unngå parasitten kveis, som kan gi risiko for sykdom.

Kokodaen kan også serveres uten salaten i små glass som en forrett. 

Kan oppbevares i kjøleskap i 1-2 dager.

Kokoda - Ceviche fra Fiji

 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB14 12.12.2024 15:06:49