Indisk curry med strimlet svinekjøtt

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Indisk curry med strimlet svinekjøtt er en super hverdagsgryte. Currypasta, kokosmelk og ingefær gir deilig varme og aroma. Sammen med masse deilige norske grønnsaker har får du en rask, sunn, og smakrik middag på under halvtimen. 

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss eller margarin nøytral olje til steking
  • 2 stk. løk i tynne båter
  • 60 g finhakket frisk ingefær
  • 4 ss indisk karripasta
  • 2 bokser lett kokosmelk (à 400 ml)
  • 3 stk. revet gulrot
  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 500 g kinakål i strimler
  • 75 g sukkererter i strimler
  • 4 ss fiskesaus (asiatisk)

Slik gjør du

Server curryen i dype skåler, gjerne med fullkornsris eller byggris til.