Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Havregrøt med cherrytomat og urter

Havregrøt med cherrytomat og urter

Ingredienser

porsjoner

Havregrøt:

  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 2 dl vann
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk. egg
  • 1 dl melk

Topping:

  • 5 stk. cherrytomat
  • 1 ss bladpersille
  • 0,5 ss olivenolje
  • 1 ts svarte sesamfrø
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

En spennende tvist på den populære havregrøten - dette må testes! Smaksrik cherrytomat marinert i olivenolje og persille. Egg gjør konsistensen ekstra fyldig og kremet. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

porsjoner

Havregrøt:

  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 2 dl vann
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk. egg
  • 1 dl melk

Topping:

  • 5 stk. cherrytomat
  • 1 ss bladpersille
  • 0,5 ss olivenolje
  • 1 ts svarte sesamfrø

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Fordel tomatblandingen over grøten og dryss over sesamfrø før servering. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Proteiner og egg

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 16.04.2024 10:20:00