Grønnsaksspagetti med sopp
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Tynne strimler av sqush, også kalt squashetti, kan tilberedes og serveres omtrent som spagetti. I denne vegetariske retten serverer vi med stekt sopp.
Ingredienser
porsjoner
Grønnsaksspagetti:
-
2 stk. grønn squash -
0,5 bunt vårløk -
200 g frisk sjampinjong eller aromasopp -
1 ss flytende margarin -
1 pk ruccula (á 65 g) -
4 ss gresskarkjerner
Sitron- og chilidressing:
-
saft og skall av
0,5 stk. sitron -
0,5 ts chiliflakes -
1 dl olivenolje -
0,5 ts paprikapulver -
2 båter revet hvitløk -
1 ts salt -
1 ts kvernet pepper
Slik gjør du
Om du ønsker det ekstra spicy kan du pynte med et dryss chiliflakes på toppen.