Grillet svinekjøtt på spyd med asiatiske pannekaker

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sunt, hot og spicy! Spicy kjøttboller av svinekjøttdeig er godt på grillen. Servert på sitrongresspyd med asiatiske pannekaker tar retten deg raskt til sydligere strøk.

Ingredienser

porsjoner

Grillet svinekjøtt:

  • 800 g mager kjøttdeig av svin
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 ts pepper
  • 8 stk. sitrongress til spyd
  • 1 pk salatmix (á 65g)

Pannekaker:

  • 4 stk. egg
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl fin sammalt hvete
  • 1 ts salt
  • 1 dl lett kokosmelk
  • 2 dl vann
  • 1 stk. vårløk , i tynne ringer

Slik gjør du

Server grillet svinekjøtt på spyd med asiatiske pannekaker og frisk salat. Hoisinsaus passer også godt til denne retten.