Grillet svinekjøtt på spyd med asiatiske pannekaker
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Sunt, hot og spicy! Spicy kjøttboller av svinekjøttdeig er godt på grillen. Servert på sitrongresspyd med asiatiske pannekaker tar retten deg raskt til sydligere strøk.
Ingredienser
porsjoner
Grillet svinekjøtt:
-
800 g mager kjøttdeig av svin -
1 stk. finhakket rød chili -
2 ss finhakket frisk koriander -
2 båter finhakket hvitløk -
0,5 ts pepper -
8 stk. sitrongress til spyd -
1 pk salatmix (á 65g)
Pannekaker:
-
4 stk. egg -
1,5 dl hvetemel -
1,5 dl fin sammalt hvete -
1 ts salt -
1 dl lett kokosmelk -
2 dl vann -
1 stk. vårløk , i tynne ringer
Slik gjør du
Server grillet svinekjøtt på spyd med asiatiske pannekaker og frisk salat. Hoisinsaus passer også godt til denne retten.