Grillet skinkebiff med kikert- og bønnesalat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hva er vel bedre enn en grillet biff om sommeren? Grillet skinkebiff med kikerter og bønner er fylt med skikkelig energi for mye utendørsaktivitet. Ha salaten på glass, og du er klar for piknik.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g skinkebiff
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ss nøytral olje

Kikert- og bønnesalat:

  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 boks hvite bønner (ferdig kokt)
  • 4 stk. tomat , i grove terninger
  • 80 g fetaost
  • 1 pk ruccula (á 65 g)

Dressing:

  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ts tørket basilikum
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 stk. finhakket sjalottløk
  • 6 ss olivenolje

Slik gjør du

Server grillet skinkebiff med en mettende salat og smakfull oljedressing.

bar