Grillet skinkebiff med kikert- og bønnesalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Hva er vel bedre enn en grillet biff om sommeren? Grillet skinkebiff med kikerter og bønner er fylt med skikkelig energi for mye utendørsaktivitet. Ha salaten på glass, og du er klar for piknik.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g skinkebiff -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
0,5 ss nøytral olje
Kikert- og bønnesalat:
-
1 boks hermetiske kikerter -
1 ts chilipulver -
1 ss nøytral olje til steking -
1 boks hvite bønner (ferdig kokt) -
4 stk. tomat , i grove terninger -
80 g fetaost -
1 pk ruccula (á 65 g)
Dressing:
-
2 ss rødvinseddik -
1 ts tørket basilikum -
1 ts tørket oregano -
1 båt finhakket hvitløk -
1 stk. finhakket sjalottløk -
6 ss olivenolje
Slik gjør du
Server grillet skinkebiff med en mettende salat og smakfull oljedressing.