Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet torsk med ramsløkpoteter

Grillet torsk med ramsløkpoteter

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet eller torskeloin
  • 2 stk. sitron
  • 4 ss olivenolje
  • 8 kvister frisk timian

Ramsløkpoteter:

  • 600 g potet
  • 2 ss ramsløk (på glass)
  • 1 stk. rød chili
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 319,5 kcal
Fett 8,6 g
Protein 42,5 g
Karbohydrater 17,3 g
Jern 1,9 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Om fisken er selvfisket eller kjøpt i butikken spiller ingen rolle. En idiotsikker måte å tilberede den på er å pakke den i folie og sette den på ilden! I løpet av få minutter kan du servere den deiligste grillfisk.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet eller torskeloin
  • 2 stk. sitron
  • 4 ss olivenolje
  • 8 kvister frisk timian

Ramsløkpoteter:

  • 600 g potet
  • 2 ss ramsløk (på glass)
  • 1 stk. rød chili
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 319,5 kcal
Fett 8,6 g
Protein 42,5 g
Karbohydrater 17,3 g
Jern 1,9 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Har du ikke ramsløkpuré kan litt olivenolje og grovhakket hvitløk og persille bli like godt.
Du kan velge å lage porsjonspakker, eller pakke fisk til flere personer i én pakke. Pass på at fisken ikke blir liggende i flere lag. Dette er en genial måte å tilberede fisk på grillen. Alle fiskeslag kan tilberedes på samme måte, og innholdet i pakkene kan variere fra det aller enkleste, til avanserte pakker med masse grønnsaker med urtesmør eller rømme. Her er det bare å bruke fantasien!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Slik sanker du de første ville vekstene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 13:21:27