Fylt paprika med ris og karbonadedeig

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du igjen litt rester igjen av gårsdagens middag, men ikke nok til et helt måltid? Fylt paprika er løsningen! Vi brukte kald ris og rester av stekt karbonadedeig - kanskje du har noe annet? Framgangsmåten er den samme, og smaken på fyllet varieres med det du har for hånden. Rester av ris og couscous passer også godt som fyll i paprika!

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss hakket bladpersille
  • 2 ss olivenolje
  • 200 g stekt karbonadedeig eller annen stekt kjøttdeig
  • 2 dl kokt ris
  • 0,5 ts chilipulver
  • 4 ss salsa
  • 4 stk. små rød paprika

Slik gjør du