Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bønnesalat med egg i glass

Bønnesalat med egg i glass

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 100 g edamamebønner (soyabønner)
  • 1 boks hermetiske kidneybønner (á 290 g)
  • 4 ss balsamicovinaigrette
  • 0,5 pk babyspinat (á 65 g)

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salat på glass er gøy! Og mulighetene er mange. Her har vi fylt glasset med balsamicovinaigrette, bønner, salat og egg. Supert å ha i kjøleskapet til når du trenger et mellommåltid, eller til å ta med seg på farten.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 100 g edamamebønner (soyabønner)
  • 1 boks hermetiske kidneybønner (á 290 g)
  • 4 ss balsamicovinaigrette
  • 0,5 pk babyspinat (á 65 g)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Snu glasset rett før servering, slik at dressingen blir fordelt over salaten.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13132, server:MP-PRD-WEB11 18.02.2025 23:50:15